Emma Forsberg

Lite smått och gott

Allmänt Permalink0
I helgen var vi alltså i Stockholm. Vi kom fram rätt sent på fredag och åt tårta och så fick Rebecca öppna sina presenter. Sedan på lördagen hade vi massvis av ärenden hela dagen, sen gick på restaurang med min familj och Rebecca och hennes kille. 
På söndagen packade vi ihop en del från min lägenehet och sen åkte vi hemåt. 

Nästa gång vi är i Stockholm är alltså om en månad igen. Känns konstigt att det tar så lång tid mellan gångerna. Det var liksom en månad sedan jag var där innan den här helgen. 

Men, när jag väl var i Stockholm så slogs jag av att inte sakna den staden. Ingenting saknar jag. Människorna jag vill ha kvar i mitt liv har jag i mitt liv. Men jag kände hur stressigt allting var där och det kändes inte som "hemma" längre.


Den här veckan har varit rätt lugn. Vi har mest städat och fixat här hemma, satt upp mina Harry Potter-tavlor. 
Till helgen ska vi ha Halloweenfest. Det kommer lite vänner från Stockholm samt lite vänner från Sundsvall. 
Det ser jag fram emot, kommer bli kul. Speciellt att träffa de från Stockholm samt att jag och Peter ska hosta en fest tillsammans för första gången.
Vi inhandlade massvis med smått och gott på Buttericks och lite andra ställen. Det kommer att bli grymt.
Många timmars planering ligger bakom i alla fall. 

 
 

Rebecca 21 år!

Allmänt Permalink0
Idag fyller min lillasyster Rebecca 21 år.
Så i eftermiddag åker jag och Peter ner till Stockholm och stannar där över helgen för att fira henne. I och med att vi kommer fram rätt sent ikväll så blir det bara tårta och presentöppning. Imorn blir det däremot middag och bowling!
 
 
 
 

Egentid.

Allmänt Permalink0
Jag och Peter pratade här om dagen om egentlig och vad vi helst av allt gör på vår egentid. Han ser gärna ikapp serier, sådana som jag inte följer. 

Många skulle nog säga att jag har egentid varje dag. Förvisso är det så, men bara för att jag inte jobbar för tillfället betyder inte det att jag ligger på soffan hela dagarna och gottar mig med tv-serier och bloggläsande. Nejdå. Jag är just nu något av en "hemmafru". Jag städar, diskar och tvättar om dagarnaeller gör om lite hemma. Det finns alltid något att göra. Visst kan jag ta längre pauser framför datorn än om jag hade jobbat, absolut. Men vissa saker måste göras varje dag och jag får dåligt samvete om jag tar en för lång paus. 
Däremot är det mer vissa dagar och andra mindre. 

Så klockan 17 när Peter slutar och jag har gjort klart middagen är även jag klar för dagen. DÅ kan jag njuta framför en tv-serie eller spela Sims eller vad jag nu känner för. I och med att Peter är hemma då så blir det inte riktigt egentid. 

Men ikväll är han borta på ett event tillsammans med hans syster. Så ikväll har jag haft egentid, alldeles för mig själv. Utan vardagssysslor. 
Jag tog en lång dusch, har läst ikapp bloggar samt boken jag håller på att läsa just nu. 
Det är egentid. 
 
 
 
 
Till top