Emma Forsberg

Inredning.

Allmänt Permalink0
Jag och Peter håller på att buda på en lägenhet vi verkligen vill ha. Det är en helt underbar 4a på 93 kvm.
Vi har tidigare varit inne på att köpa nyproduktion i hamnen, men det här känns bättre faktiskt. Även om jag gärna vill ha nyproduktion så kommer det fler tillfällen. Magkänslan säger att vi ska gå på den här lägenheten.

Jag sitter och knarkar inspiration på inredningsbloggar och Pinterest. Det finns en del jag vill göra om i lägenheten vi kollar på. En del som måste göras om en en del som jag vill göra om. Av det som måste göras om är bland annat att måla om (vitt!!) och lägga nya golv i vissa rum och sätta in ett badkar.
Av det jag vill göra om är det att byta köksluckorna och bänkskivan i köket. Och även köpa ny spis. Jag antar att detta får vänta ett tag.

Jag håller tummarna för att vi får den här lägenheten. Det vore verkligen perfekt.  Inte nog med att det är en 4a (vi har tidigare kollat på stora 2or och 3or) så är det i samma hus som Peters syster bor i vilket vore perfekt.
 

Alla hjärtans dag

Allmänt Permalink0
På alla hjärtans dag satt jag och Peter hemma och funderade på vad vi skulle göra. Vi hade tidigare sagt att vi skulle på spa, men ingen av oss var speciellt sugna på det så vi kollade runt och det ena ledde till det andra och helt plötsligt hade vi en kryssning bokad. Så det var bara att packa ihop fort och åka ner till Stockholm.
Väl framme på båten hittade vi vår hytt och så gjorde vi oss i ordning inför kvällen. Som de mellonördar vi är så bänkade vi oss i cafét där de skulle visa mello på storbildsbuk.
Efter mello gick vi mellan de olika dansställena tills klockan blev mycket och vi gick och la oss.
Dagen efter är alltid så seg tycker jag. Vi satt rätt länge vid ett fönster i cafét och kollade ut och pratade om allt och inget. Sedan gick vi till ett av dansställena där de hade nån karaoketävling. Efter det varierade vi mellan taxfree och hytten.

Vi hade bestämt att vi skulle göra egna presenter till varandra i år. Så han fick ett fint kärlekskort av mig och jag fick en toarulle som han målat ögon och mun på och satt in tops som armar och ben...
När vi hade gett presenterna så tog han fram ännu en present. Blev så chokad. Han hade beställt en namnhalsband med våra namn. Världens bästa pojkvän.
 
På båten. Vi hade inte sagt till någon att vi skulle åka utan checkade in med en selfie.


Peters present till mig. Benke heter han tydligen.

Världens finaste namnhalsband. Evighetstecknet är dessutom vårt tecken tillsammans.

10 februari

Allmänt Permalink0
Seg dag idag, har rensat skrivbordet på min dator, inte mycket mer än så.
Idag är det träning, byggträning! Sedan har vi fått tag på extraträningar på söndagar med helmatta så vi kan köra fullout fram till tävling.
Jag är ju egentligen van vid att ha helmatta varje träning så det har varit en utmaning för mig det här året att inte ha det.

I helgen möblerade vi om i vardagsrummet här hemma. Skönt med något nytt, trivs så mycket bättre såhär. Jag gillar att ändra om och byta plats på saker.

Vi har börjat se en ny (för oss) serie, Under the Dome. Vi har sett nästan 2 säsonger under helgen.
Riktigt bra serie!
 
 
Till top