Emma Forsberg

Träning

Allmänt Permalink0
Jag och Peter har sagt att vi ska börja träna tillsammans. Vi har dock inte bestämt vart än. Friskis är närmast, Ego verkar bäst och Stargym har bäst öppettider.
Just nu har nästan alla gym öppet hus så vi ska testa lite olika och sedan se vad som känns bäst.
Jag är en sådan person som inte gillar att träna. Jag tycker helt enkelt inte att det är roligt därav brukar det dö ut efter ett tag så jag tror att det är bra att vi är två och kan pusha varandra.
Jag vill först och främst träna upp min kondition samt vigheten. Jag har ju inte stretchat ordentligt sedan jag slutade på cheer för 2 1/2 år sedan. Ni ser ju själva hur det ser ut.
 
 
 
 
 

Första dagarna av 2015

Allmänt Permalink0
Eftersom jag har släkt uppe i Sundsvall så ville min mamma och pappa åka upp helgen efter nyår och hälsa på dem och se hur vi bor, så vi åkte med och passade på att ta upp lite grejer från Stockholm samt julklappar och sådant som inte hade fått plats i vår bil.

Det var skönt att komma hem en stund, jag får lätt hemlängtan när jag varit borta för länge.
Vi passade på att träffa min släkt som bor här och visa mamma och pappa lägenheten. Jag har ju ändå bott här några månader nu och de har bara sett lite på Facetime hittills.
 
 
 

Lite vardagligt

Allmänt Permalink0
Det har länge snackats här hemma om nya sänglampor. Vi har kikat och inte hittat några som är mitt i prick. Men sedan vi fick så mycket böcker i julklapp kändes det ytterst vikitgt med sänglampor så fort som möjligt.
Vi hittade dessa som får fungera tills vidare. Det positiva är att det finns många olika lampskärmar som man kan köpa till och byta efter årstid/när man tröttnat. Vi började med en mörk-grå/beige skärm på båda lamporna, även om jag kanske hellre velat ha ljusrosa (får försöka övertala Peter i vår), men det blev snyggt och stilrent.
 

I helgen hade de även superpris på strumpor på Lager 157 så vi åkte och köpa några paket var och sedan dess har vi matchat strumpor här hemma. Småtöntigt kanske.
 
 
 
Till top